Un bărbat din Slovacia a fost rănit după ce a intrat cu maşina în peretele pasajului Obor din Bucureşti

Un accident grav a avut loc azi noapte în Capitală. Un cetățean slovac a intrat cu mașina în peretele de pe mijlocul pasajului Obor. Șoferul a fost scos din mașină de echipele de la descarcerare. Bărbatul a fost transportat la spitalul de urgență Floreasca. Mai multe ore pasajul a fost blocat pe un sens de mers.

19 sept. 2019, 06:46
Un bărbat din Slovacia a fost rănit după ce a intrat cu maşina în peretele pasajului Obor din Bucureşti

Șoferul a pierdut controlul mașinii la ieșirea din pasajul Obor către Lizeanu, scrie stiri.tvr.ro. Autoturismul a virat brusc stânga de pe prima bandă și s-a înfipt în peretele de pe centrul pasajului. Impactul a fost violent. Practic, peretele de beton a strivit locul șoferului.

Citeşte şi Mario Iorgulescu era RECIDIVIST. Fiul şefului LPF a mai distrus două MAŞINI DE LUX

Norocul lui a fost că i s-a rupt scaunul și a fost proiectat în partea dreapta. Bărbatul, cetățean slovac, a fost scos dintre fiare de echipele de descarcerare.

Bărbatul a fost scos cu greu din mașină. A primit primele îngrijiri la fața locului, după care a fost transportat la spitalul de Urgență Floreasca.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare și urmează să stabilească dacă șoferul era băut și condițiile exacte în care s-a produs accidentul. Pasajul a fost blocat mai bine de trei ore, pe un sens de mers.