Un bărbat din Timişoara a fost găsit mort în propria casa. Principala suspectă este chiar concubina acestuia

Un bărbat din Timişoara a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în propria locuinţă. Principalul suspect este chiar femeia cu care locuia. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

08 apr. 2016, 07:16
Un bărbat din Timişoara a fost găsit mort în propria casa. Principala suspectă este chiar concubina acestuia

Bărbatul de 53 de ani a fost ucis joi noapte cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a avut loc chiar în garsoniera victimei. Cea care a sunat la 112 a fost chiar concubina bărbatului.

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului, care, a fost găsit într-o baltă de sânge. Principala suspectă este chiar concubina bărbatului, care, era în stare de ebrietate.

Vecinii spun că erau terorizaţi de certurile dintre cei doi.

Tot timpul se certau și se băteau. De când s-a încurcat cu asta numai scandaluri au fost, se băteau întruna și erau plini de sânge. La un moment dat ea a pelcat și el urla întruna că l-a părăsit. După câteva zile a găsit-o și a dus-o înapoi acasă. Au reînceput scandalurile. Asta era acum două săptămâni. Și el și ea erau extrem de violenți, ne-au amenințat că ne aruncă în aer cu butelia”, a povestit una dintre vecine, potrivit presalert.ro.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Citeşte şi MOARTE GROAZNICĂ. Un bărbat de 46 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit într-un malaxor