Un bărbat din Tulcea a avut zile. A scăpat cu viaţă după a fost prins sub o betonieră VIDEO

Un muncitor de 52 de ani din Tulcea a scăpat ca prin minune cu răni la mână, după ce betoniera de câteva tone pe care o conducea s-a răsturnat peste el. A fost nevoie de intervenţia descarcerării ca bărbatul să fie scos de sub cabină.

10 mart. 2013, 07:09
Un bărbat din Tulcea a avut zile. A scăpat cu viaţă după a fost prins sub o betonieră VIDEO

Bărbatul a pierdut controlul betonierei, după ce motorul s-a oprit în timp ce se afla pe un drum în pantă. Maşina s-a răsturnat.

„În acest accident de muncă a fost surprins un lucrător al acestui utilaj. S-a intervenit cu descarcerarea şi utilajele de stingere pentru eventualele scurgeri de carburant”, a declarat Ştefan Pampu de la ISU Tulcea.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spitalul din Tulcea. „Putem să spunem că a avut un noroc extraordinar, pentru că putea să îi prindă membrul superior stâng, capul sau toracele şi atunci nu mai aveam despre cine discuta. Utilajul apreciez că avea câteva tone bune”, a spus Nicolae Radu de la Ambulanţa Tulcea.

După ce aprimit îngrijiri medicale la Tulcea, bărbatul a fost transportat la spitalul din Constanţa, la secţia traumatologie si reconstrucţie vasculară pentru refacerea mâini strivite.