Un bărbat din Tulcea care tăia cu drujba stuf a tăiat din greşeală capul fiului său de 7 ani care se juca

Cercetările au fost preluate de către Parchetul Judecătoriei Măcin care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

16 nov. 2022, 18:51
Un bărbat din Tulcea care tăia cu drujba stuf a tăiat din greşeală capul fiului său de 7 ani care se juca

UPDATE – IPJ Tulcea. În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului. În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Ştirea iniţială: 

Un bărbat din judeţul Tulcea care tăia stuf cu drujba a tăiat din greşeală capul copilului său de şapte ani care se juca şi i-a apărut în faţă, Medicii nu l-au putut salva, iar anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un tramvai a luat foc în Bucureşti. Sunt degajări mari de fum. Traficul a fost oprit
Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de 37 de ani se afla la tăiat de stuf cu drujba, în localitatea Turcoaia, judeţul Tulcea.

La un moment dat, în faţa sa a apărut fiul său, în vârstă de şapte ani, care se juca. Bărbatul s-ar fi speriat, ar fi scăpat drujba, care i-a tăiat capul copilului.

Medicii chemaţi la faţa locului nu l-au putut salva, fiind declarat decesul. Cercetările au fost preluate de către Parchetul Judecătoriei Măcin care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bătaie de joc! Romsilva dublează artificial prețul lemnului de foc, spune Cătălin Tobescu: ”Sunt mult mai mari decât cele de pe piața europeană”