Un bărbat din Vaslui, muşcat de gât de propriul câine

Un bărbat din judeţul Vaslui a suferit mai multe răni, după ce a fost muşcat de gât, mâini şi picioare de propriul câine, informează România TV. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Vaslui.

08 mai 2013, 15:15
Un bărbat din Vaslui, muşcat de gât de propriul câine

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din comuna vasluiană Puşcaşi, a fost atacat de propriul câine lup în curtea locuinţei în momentul în care s-a întors de la câmp, unde fusese plecat întreaga zi la munci agricole, scrie Mediafax.

Fără să aibă timp să reacţioneze, vasluianul a fost muşcat de animal atât de gât, cât şi de mâini şi picioare, fiind salvat în ultimul moment de către un frate al său, alertat de strigătele de ajutor ale victimei.

Bărbatul a fost găsit în stare gravă de echipajul medical solicitat prin numărul de urgenţă 112, având numeroase plăgi muşcate. De altfel, pacientul avea tensiunea arterială foarte mică, fiindu-i pusă viaţa în pericol”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Odată stabilizat, bărbatul a fost urcat în ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Citeşte şi Copil de trei ani desfigurat de câine, în judeţul Argeş