Un bărbat dispărut de trei zile a fost găsit înecat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, dat dispărut din data de 21 mai, a fost găsit sâmbătă înecat într-un râu, în apropierea oraşului Mioveni.

24 mai 2014, 12:20
Un bărbat dispărut de trei zile a fost găsit înecat

Cadavrul bărbatului, un cunoscut medic veterinar din Piteşti, a fost găsit în apele Râului Doamnei, în zona balastierei din comuna Miceşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, scrie Agerpres.

Căutările au fost începute pe 21 mai, după ce mai mulţi oameni aflaţi la pescuit au sunat la 112 şi au anunţat lipsa unui bărbat, care pescuise şi el în zonă.

„Un echipaj de urgenţă cu un autocamion şi barcă pneumatică de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în oraşul Mioveni, cartierul Colibaşi, pentru căutarea unei persoane posibil înecate. Intervenţia s-a încheiat la lăsarea întunericului, fără rezultat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure.

Pompierii au reluat operaţiunile în următoarele zile, cadavrul fiind găsit sâmbătă, în jurul prânzului, în aval de locul dispariţiei.

Citeşte şi TRAGEDIE în Bucureşti. Un bărbat s-a ÎNECAT în Lacul Morii