Un bărbat eliberat recent din penitenciar, prins după ce a furat mai multe bunuri

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, eliberat recent din penitenciar, a fost prins, sâmbătă, imediat după ce a sustras mai multe bunuri dintr-o firmă de pe raza sectorului 2.

04 dec. 2016, 12:02
Un bărbat eliberat recent din penitenciar, prins după ce a furat mai multe bunuri

„În urma documentării activităţii bănuitului, în perioada noiembrie – decembrie, a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta are preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din societăţi comerciale, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. Astfel, s-a procedat la supravegherea bănuitului care, la data de 3 decembrie, în jurul orei 04.00, a fost observat în zona unui parc din sectorul 2, iar aproximativ două ore mai târziu a fost surprins având asupra sa două bagaje voluminoase, fapt pentru care a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 9 Poliţie. Totodată, s-a constatat faptul că în genţile de voiaj menţionate se aflau ţevi din cupru de diferite dimensiuni, coturi şi reducţii din cupru, sustrase din incinta unei societăţi comerciale”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul este acuzat de alte două fapte similare, care ar fi fost comise în perioada 12-14 noiembrie, când, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns în incinta unei firme şi ar fi sustras două bormaşini, două aparate de sudură şi un flex.

„La data de 2 decembrie, prin spargerea unui perete şi forţarea uşii de acces, bănuiţii au pătruns în incinta unei societăţi comerciale, de unde au sustras un pickhammer şi patru bormaşini electrice”, spun poliţiştii.

Prejudiciul total a fost estimat la 50.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 60%. Bărbatul în cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, complicele său fiind căutat.

Citeşte şi JAF de 100.000 de euro la o mănăstire de lângă Bucureşti. Unde erau ascunşi banii


loading...
Partenerii noștri