Un bărbat, căutat de pompieri şi scafandri, după ce a dispărut în mare, la Mangalia. A fost arborat steagu roşu pe litoral

Un bărbat este căutat de pompieri şi scafandri, marţi dimineaţă, după ce a dispărut în mare, la Mangalia, operaţiunea fiind îngreunată de valurile puternice. Martorii spun că bărbatul ar fi intrat în mare să salveze o femeie şi pe copilul acesteia, dar nu a mai putut ieşi. Salvamarii au arborat steagul roşul în zonă, ceea ce înseamnă că înotul este interzis.

08 aug. 2017, 08:29
Un bărbat, căutat de pompieri şi scafandri, după ce a dispărut în mare, la Mangalia. A fost arborat steagu roşu pe litoral

UPDATE:Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au decis, după aproape 12 ore, oprirea căutărilor bărbatului care a dispărut în mare, marţi dimineaţa, după ce a salvat o femeie şi pe copilul ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii l-au căutat aproape 12 ore pe bărbatul de 30 de ani, din judeţul Argeş, care s-a avântat în mare, la Mangalia, pentru a salva o femeie şi pe copilul ei, însă marţi seara au decis să se oprească pentru că nu mai era vizibilitate.

Potrivit ISU Constanţa, căutările vor fi reluate miercuri dimineaţa.


Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de salvare au fost solicitate să intervină la Mangalia, în zona plajei Laguna, după ce un bărbat a dispărut în mare, potrivit news.ro

În zonă s-a deplasat o ambarcaţiune cu echipaj mixt ISU-Garda de Coastă, însă aceasta nu a putut ajunge la locul indicat deoarece marea este foarte agitată.

Bărbatul este căutat în mare de doi scafandri de la Mangalia, fiind solicitat şi sprijinul celor de la Constanţa.

La faţa locului au mai ajuns trei autospeciale cu scafandri, cu zece subofiţeri şi un ofiţer.

Potrivit martorilor, persoana dispărută a intrat în mare împreună cu un bărbat să salveze o femeie şi pe copilul acesteia, dar nu a mai reuşit să iasă la mal. Celălalt salvator a reuşit să ajungă la ţărm.

Marţi dimineaţă, pe plaja din Mangalia salvamarii au arborat steagul roşu, ceea ce înseamnă că înotul este interzis.