Un bărbat fără adăpost a incendiat un magazin din Timişoara VIDEO

Un magazin din zona Gării de Nord din Timişoara a fost incendiat intenţionat de un bărbat de 60 de ani. Momentul în care acesta aruncă în magazin o sticlă incendiară a fost surprins de camerele de supraveghere, iar poliţiştii au reuşit să îl prindă pe autor.

24 aug. 2014, 11:19
Un bărbat fără adăpost a incendiat un magazin din Timişoara VIDEO

Pompierii au fost chemaţi, sâmbătă seara, la un magazin non-stop din zona Gării de Nord din Timişoara pentru a stinge un incendiu puternic, care risca să se propage în toată clădirea, potrivit tion.ro. Reprezentanţii ISU au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stingă rapid flăcările, care nu au făcut victime. Mai multe bunuri din magazin s-au făcut scrum, prejudiciul estimat ridicându-se la 15.000 de euro.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că incendiul a fost provocat intenţionat de un bărbat care a aruncat o sticlă incendiară chiar în uşa magazinului. În urma vizionării imaginilor, poliţiştii au reuşit să prindă un bărbat suspectat că ar fi autorul incendiului. Suspectul are 60 de ani, este domiciliat în judeţul Arad şi locuieşte pe străzile din Timişoara.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de distrugere prin incendiere, şi a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞPTE ŞI: Două cliente, ÎNCHISE, din greşeală, într-un magazin din Lugoj