Imagini SÂNGEROASE cu bărbatul care a fost la un pas de moarte pentru un pumn de vişine

Un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 39 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă, după ce un vecin i-a tăiat gâtul. Scandalul a izbucnit după ce iubita victimei a încercat să culeagă vişine din pomul agresorului.

09 iun. 2013, 12:50
Imagini SÂNGEROASE cu bărbatul care a fost la un pas de moarte pentru un pumn de vişine

Scandalul a avut loc, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00. O femeie a vrut să culeagă câteva vişine dintr-un pom aflat în curtea imobilului în care locuieşte împreună cu mai mulţi vecini. Un bărbat, care susţine că vişinul îi aparţine, i-a interzis femeii să se atingă de fructe, moment în care iubitul acesteia a intervenit.

După un schimb dur de replici, presupusul proprietar al vişinului a scos un cuţit şi i-a tăiat gâtul vecinului său. Victima a fost salvată de câteva rude, care au asistat la întregul scandal. Bărbatul a fost apoi transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, unde a fost operat.

„Vecinul a luat o bâtă de baseball şi un cuţit şi i-a tăiat gâtul soţului meu. Aşa desculţă cum eram, am fugit în faţa porţii. Am strigat imediat după ajutor”, a declarat soţia victimei.

„I-a fost secţionată o arteră secundară şi l-a pătruns şi pe muşchi. A fost clar tentativă de omor”, a spus verişoara bărbatului înjunghiat.

„Pacientul este internat în secţia de chirurgie generală, într-o stare generală bună. O să mai rămână în spital o zi sau două”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală, Florin Bica.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.