Un bărbat înarmat cu un cuţit a vizat-o pe fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka. Incidentul s-a produs în Trump Tower

Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka, a fost "vizitată" de către un bărbat înarmat cu un cuţit, purtând şi o vestă antiglonţ. Incidentul s-a produs chiar în Trump Tower, în ciuda măsrilor de securitate, a informat Secret Service. 

07 iul. 2017, 15:50
Un bărbat înarmat cu un cuţit a vizat-o pe fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka. Incidentul s-a produs în Trump Tower

Bărbatul purta armele şi vesta antiglonţ  pe sub costumul lui când a intrat în Trump Tower, pretinzînd că este un  senator. 

Surse din securitate au precizat că, la controlul cu detectorul de metale, au fost descoperite ascunse în hainele bărbatului mai multe cuţite, precum şi cel puţin o armă de foc.

Citeşte şi Fiica preşedintelui american, Ivanka Trump, îmbrăţişată patetic de un senator republican. Imaginile au apărut în spaţiul public

Agenţii de securitate l-au imobilizat imediat pe bărbatul care fusese detectat cu arme şi se află acum în custodia poliţiei.El le-a spus poliţiştilor că este un senator care voia să o vadă pe Ivanka Trump. Fiica preşedintelui nu se afla în Trump Tower în momentul incidentului.

Bărbatul are 52 de ani şi pare să fie bolnav mintal. Autorităţile americane l-au internat într-un centru medical opentru evaluări psihiatrice. De asemenea, a fost acuzat de către poliţişti de „posesie ilagală a unei arme”.