Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele, în zona inghinală

Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele. Steven a fost diagnosticat cu septicemie ca urmare a infecției suferite la sfârșitul anului 2022, conform unor clipuri postate de sora sa, Michelle, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

21 mart. 2024, 20:02
Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele, în zona inghinală
Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele

Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele. Sepsisul este o reacție extremă a sistemului imunitar al organismului la o infecție. Supranumită „ucigașul tăcut”, aceasta poate declanșa rapid o serie de complicații care pun viața în pericol, inclusiv insuficiența organelor.

Citește și: Maria Andria, în stop cardio-respirator, din cauza unei operații banale. Artista se află sub supravegherea medicilor: „Mama Mariei a leșinat când a aflat”

Un bărbat, la un pas de moarte din cauza unui fir de păr crescut sub piele

Steven a dezvoltat această afecțiune ca urmare a unei infecții pe care a făcut-o în timp ce încerca să-și îndepărteze părul crescut în zona inghinală. Șocul septic a dus la o serie de complicații alarmante, inclusiv cheaguri de sânge, pneumonie, insuficiență de organe și sindromul de insuficiență respiratorie acută (ARDS).

Medicii au descoperit apoi că infecția bacteriană septică ajunsese la inimă și „o distrusese”, a povestit sora bărbatului, dar nu a putut fi supus unei intervenții chirurgicale deoarece starea sa era mult prea critică. Din cauza tuturor complicațiilor, Steven a fost intubat și plasat într-o comă indusă din punct pentru a încerca să îi permită corpului său să se vindece.

Sora lui a mai precizat că medicii l-au declarat în moarte cerebrală și i-au dat o șansă de supraviețuire de patru procente. Însă, după o lună de proceduri și tratamente, Steven a ieșit din comă fără leziuni cerebrale și de atunci și-a revenit aproape complet.

De asemenea, medicii i-au introdus drenaje în piept pentru a elimina excesul de lichid care exercita presiune asupra inimii și plămânilor, îndepărtând mai mult de un galon de lichid.

@michellebell111 Replying to @Emrys (Em-Riss) shame on you #foryoupage #brotherskeeper ###coma #rotopronebed ##wakingupfromacoma ♬ original sound – Michelle