Un bărbat mascat care a încercat să jefuiască un magazin a fost alergat pe stradă de vânzătoare cu cuțitul de tăiat mezeluri

O vânzătoare din Baia Mare a scos cu un cuţit cu care tăia mezelurile în magazin la un bărbat mascat care încerca să o jefuiască.

04 mart. 2023, 19:53
Un bărbat mascat care a încercat să jefuiască un magazin a fost alergat pe stradă de vânzătoare cu cuțitul de tăiat mezeluri

Un bărbat mascat a încercat să jefuiască un magazin din Baia Mare, asta după ce în aceeași zi mai jefuise unul. Doar că de data aceasta și-a găsit nașul. O vânzătoare pe care o amenința cu cuțitul a avut prezență de spirit și a reacționat.

Bărbatul și-a pus o cagulă pe cap a luat un cuțit, apoi a intrat în magazin cu scopul de a-l jefui. În momentul în care hoţul o ameninţa, vânzătoarea a avut o prezență de spirit ieșită din comun și a pus și ea mâna pe un cuțit cu care tăia mezelurile în magazin și a strigat către bărbat că îl cunoaște, deoarece l-ar fi văzut întreaga după-amiază supraveghind magazinul, potrivit vasiledale.ro.

Hoțul s-a speriat și a luat-o la fugă, iar doi bărbați au încercat să-l prindă, însă nu au reușit.

„M-a amenințat cu un cuțit și îmi zicea de bani. M-am gândit, ori apăs butonul de panică, ori mă descurc. Și am luat cuțitul cu care feliem salamul și m-am dus către el. I-am spus că îl cunosc, apoi am fugit după el.

În timpul acela a venit un client și pe stradă mai era un bărbat cu câinele. Amândoi au fugit după el și când a ajuns la colțul blocului și-a dat jos cagula.

Cei doi care au alergat după el au spus că hoțul era alb la ten, înalt, 1.80, 1.90, cu părul lung. Cred că avea între 35-40 de ani”, a declarat victima pentru Antena 3.