Un bărbat obez a slăbit aproape 150kg după ce s-a apucat de kickboxing FOTO

James Mason, din Marea Britanie, a reuşit să slăbească 146kg după ce doctorii i-au spus că este atât de gras încât mai are de trăit doar cinci ani. Bărbatul a renunţat la tot şi a plecat în Thailanda, unde a început un antrenament serios de kickboxing.

20 dec. 2012, 10:29
Un bărbat obez a slăbit aproape 150kg după ce s-a apucat de kickboxing FOTO

La doar 27 de ani, James cântărea 247kg, iar doctorii i-au spus că în stilul acesta o să moară în mai puţin de cinci ani. Vânzătorul de maşini second hand se hrănea doar cu mâncăruri grase, pline de ulei. Sănătatea sa era extrem de şubredă din cauza greutăţii: avea probleme de respiraţie, picioare umflate şi alte probleme medicale grave.

După diagnosticul doctorilor, Mason a căutat ajutor pe internet. El a găsit tabăra de antrenament Tiger Muay Thai din Phuket, Thailanda, a rezervat biletul de avion şi a renunţat la serviciu şi familie pentru a slăbi.

Deşi atunci când a ajuns în tabără abia putea să meargă, a început antrenamentul. În fiecare dimineaţă alerga 5,5km pe stomacul gol, apoi mânca o salată de fructe la micul dejun. Sesiunile de thai boxing durau 3-4 ore, zilnic. Masa sa tipică era alcătuită din pui la grătar cu legume şi orez brun.

„La şcoală, eram căpitanul echipei de baschet şi am jucat şi rugby. După m-am angajat, m-am lenevit. Am început să mă îngraş pe parcursul anilor, nu vroiam să recunosc că trebuie să îmi schimb viaţa”, a declarat James.

Mason s-a întors în Marea Britanie pentru Crăciun, iar familia şi prietenii nu pot să creadă cât de mult a slăbit.

Mă chinuiam să merg 400 de metri, iar acum alerg 10km în fiecare dimineaţă. Mi-a schimbat viaţa. Mă antrenez de 4-5 ori pe zi”, a spus bărbatul.

Cum arăta James înainte să slăbească

Cum arată James acum