Un bărbat obişnuia să adopte PISICI NEGRE. Ce făcea cu felinele te va REVOLTA

Un bărbat căsătorit, din Italia, care în plus era şi tatăl a doi copii, a adoptat cel puţin 15 pisici în ultimele luni, când la un moment dat a atras atenţia asupra sa. Ce au descoperit anchetatorii i-a şocat de-a dreptul.

29 ian. 2014, 09:00
Un bărbat obişnuia să adopte PISICI NEGRE. Ce făcea cu felinele te va REVOLTA

Un italian în vârstă de 50 de ani, din Brianza, poza în ochii vecinilor ca un mare iubitor al animalelor şi mergea la adăposturi, de unde periodic obişnuia să adopte diferite feline fără stăpân. Bărbatul avea însă mici pretenţii în alegerea animalului pe care să-l ducă acasă, el preferând pisicile de culoare neagră, în vârstă de aproximativ trei ani.

Potrivit prsei din Peninsulă, bărbatul din nordul Italiei a reuşit să adopte cel puţin 15 pisici pe parcursul ultimelor luni, fără să atragă atenţia asupra sa. În tot acest timp omul era autorul unor acte de sadism de neconceput. El ucidea animalele, pe care apoi le servea prietenilor la cină. Suspiciunile au apărut abia atunci când personalul de la adăposturi a încercat să îl viziteze pe bărbat, pentru a vedea în ce stare se află pisicile pe care acesta le-a adoptat. Omul a încercat să se eschiveze şi să evite vizitele, personalul devenind cu atât mai îngrijorat, bănuind că el face parte dintr-o sectă care vizează pisicile negre, pentru sacrificii animale, astfel că i-a făcut o vizită inopinată.

Oamenii de la Protecţia Animalelor au fost îngroziţi când l-au găsit pe bărbat cu o pisică preparată în tigaie, pregătit să o mănânce. Bărbatul a recunoscut apoi că a mâncat şi celelalte 15 pisici pe care le-a avut în grijă şi a fost arestat pentru cruzime faţă de animale. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la un an de închisoare.