Un bărbat pasionat de trenuleţe şi-a modificat locuinţa pentru a construi o cale ferată şi tuneluri VIDEO

Pasiune extremă pentru trenurile de jucărie. Un bărbat din Focşani şi-a găurit pereţii apartamentului, pentru a face tuneluri. Construcţia şinelor şi modificarea locuinţei a durat un an şi l-a costat 4.000 de lei.

11 mai 2014, 06:51
Un bărbat pasionat de trenuleţe şi-a modificat locuinţa pentru a construi o cale ferată şi tuneluri VIDEO

Este bine ştiut că pasiunea şi răbdarea dărâmă munţii, iar în cazul unui focşănean pasionat de trenuri în miniatură, pasiunea a spart, pur şi simplu, pereţii din apartament, pentru ca trenurile să se poată plimba în voie prin toată casa, potrivit România TV.

Ion Gătej lucrează ca taximetrist, iar în timpul liber se relaxează meşterind în atelierul său. Aici şi-a construit linia ferată pentru trenuleţele sale, care îi străbat mai multe camere din apartament. Bărbatul şi-a găurit pereţii pentru a face tuneluri pentru cele două trenuleţe pe care le are. Ideea i-a venit pe când era plecat la muncă în Anglia.

Ducându-mă prin oraş, am dat de un magazin cu jucării. Erau foarte multe jucării: elicoptere, aeromodele, printre care era şi un trenuleţ montat. Eu ce m-am gândit, eu aş vrea să fac la mine acasă trenuleţe cu circuit închis„, a declarat Ion Gâtej.

Întreaga lucrarea îi aparţine taximetristului. În atelierul din apartament şi-a confecţionat jucăriile şi tot el a modificat şi pereţii camerelor. Pentru a-şi duce proiectul la bun sfârşit, a muncit mai bine de un an.