Un bărbat pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036. Povestea a devenit virală pe TikTok

Un bărbat pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036. Povestea lui a fost transformată într-un documentar intitulat ”Confessions of a Time Traveler – The Man from 3036” şi a devenit virală pe TikTok, după ce a descris viitorul în culori extrem de sumbre. 

09 iul. 2021, 10:03
Un bărbat pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036. Povestea a devenit virală pe TikTok
Un bărbat pretinde că a călătorit în timp

Un bărbat pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036. În documentar, ”călătorul în timp” vorbește direct în camera de luat vederi și detaliază ceea ce vede, descriind o lume destul de terifiantă care ne aștepată peste 1000 de ani.

Citeşte şi: TikTok a făcut anunţul aşteptat de peste un miliard de oameni. Triplează durata clipurilor care vor putea fi postate pe platformă

Un bărbat pretinde că a călătorit în timp

Din cauza radiațiilor, speranța de vârstă până în 2080 va fi de 40 de ani la bărbați și de 50 de ani la femei”, povesteşte bărbatul, care mai spune că populația globului nu va depăși 2 miliarde de oameni și că animalele domestice vor fi considerate ”exotice”.

De asemenea, acesta avertizează asupra evenimentului din decembrie 2052, ”marea pană de curent”, când electricitatea va dispărea timp de cinci ani şi mai pretinde este că, în acest moment, ”suntem mai liberi decât vom fi vreodată”, lăsând spectatorii să se întrebe ce ne așteaptă în viitor.

Bărbatul are și un cont de TikTok, iar secvențele din documentar postate au atins aici aproape 3 milioane de vizualizări. ”Bun actor, m-a făcut să vreau să cred/ Este Hollywood-ul la apogeu/ Dacă tot ai fost în viitor, am și eu nevoie de numerele câștigătoare la loto”, sunt doar câteva dintre comentarii, pe Internet.

 


loading...