Un bărbat, reţinut după ce a lovit cu maşina o femeie şi apoi a plecat. Acesta consumase alcool

Un bărbat de 34 de ani din Bistriţa a fost reţinut după ce a lovit cu maşina o femeie, pe o trecere de pietoni, apoi a părăsit locul accidentului. Bărbatul consumase băuturi alcoolice.

06 sept. 2013, 11:27
Un bărbat, reţinut după ce a lovit cu maşina o femeie şi apoi a plecat. Acesta consumase alcool

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Independenţei din Bistriţa, la intersecţia cu strada Iosif Vulcan.

Astfel, şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 34 de ani, din Bistriţa, care traversa strada pe o trecere de pietoni, şi a accidentat-o uşor, bărbatul plecând de la locul accidentului.

În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit maşina implicată în accident, parcată într-o curte în cartierul Unirea, şi pe şofer, fiind vorba de un bărbat de 34 de ani din Bistriţa.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS în Timişoara: Un MATIZ a fost proiectat în aer, după ce s-a izbit de o altă maşină VIDEO