Păcăleală sau adevăr: Un bărbat beat a fost mâncat de viu de un piton FOTO

Un indian s-a îmbătat atât de rău încât a adormit în faţa barului. Şocant este faptul că el a fost înghiţit de viu de un piton. Incidentul a uimit comunitatea locală şi alcoolicii din întreaga lume. Dat fiind faptul că nu există foarte multe informaţii cu privire la acest subiect, există oameni care cred că este vorba de o farsă, mai ales că fotografia pare să mai fi devenit virală acum câţiva ani în Africa de Sud.

28 nov. 2013, 13:13

Conform primelor informaţii incidentul şocant ar fi avut loc în oraşul Attapadi, din statul Kerala. În ştirea postată LOTD se spune că bărbatul s-ar fi îmbătat ziua în amiaza mare, ca apoi să ajungă să adoarmă în faţa unui bar. Ulterior, un piton uriaş l-a găsit, l-a asfixiat şi l-a înghiţit. Când oamenii au descoperit ceea ce se întâmplase era deja prea târziu pentru victimă care a ajuns să fie hrană pentru şerpi. În fotografie se vede cum autorităţile au luat pitonul cu o maşină, în interiorul acestuia fiind o vietate de mari dimensiuni, asemeni unui om.

Citeşte şi A trecut prin clipe de GROAZĂ! Ce a găsit o GOSPODINĂ în CUPTOR: „Fiica mea a strigat după ajutor”

Cu toate acestea, potrivit Hoax-Slayer, ar fi vorba de o păcăleală, imaginea fiind postată de mai mult timp pe internet. Astfel de ştiri au mai apărut pe internet în diferite ţări în care se găsesc pitoni, dar toate au ajuns într-un final să fie descoperite drept farse. Mai mult, cazuti în care pitonii să consume oameni adulţi sunt rare. 

Citeşte şi Clip NERECOMANDAT celor slabi de inimă. Gestul unui PITON STRESAT, filmat pe străzile unui oraş VIDEO