S-a transformat în Barbie, dar insistă că a rămas BĂRBAT. Îi plac femeile, deşi poartă tocuri, gene false şi peruci

Honza Simsa, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Brno, Cehia, vrea să se transforme total în Barbie, motiv pentru care a cheltuit deja peste 15.000 de euro doar pe injecţii în buze, obraji şi bărbie!

21 oct. 2020, 11:41

Honza Simsa este specialist în înaltă tehnologie de zbor şi se descrie ca un fan al „aspectului plastic, asemănător unei păpuși”, scrie Daily Mail. Tânărul este atras sexual de femei, iar dacă la servciu se îmbracă normal, în timpul liber preferă să poarte gene false, tocuri și peruci colorate.

Ea este cea mai operată femeie din lume! La 62 de ani a ajuns să arate ca la liceu FOTO

Bărbatul are însă o mare problemă: nu-şi găseşte o prietenă!

„Sunt atras de femei, dar unele fete au o problemă cu aspectul meu, deoarece look-ul meu poate fi confuz pentru ele. Sunt singur acum și sunt perfect în regulă cu asta. Îmi place ca şi fetele cu care mă întâlnesc să semene cu păpuşile Barbie. Sunt și mai fericit acum și aș vrea să mai fac o intervenție chirurgicală”, a spus Honza Simsa.

Brigitte Sfăt a investit 30.000 de euro în intervenţiile estetice. Motivul HALUCINANT pentru care a recurs la OPERAŢII

Tânărul a început transformarea în 2017 și estimează că, dacă ar fi plătit toate injecțiile, pe care un prieten medic i le face gratuit, ar fi cheltuit până acum peste 15.000 de lire sterline.

„Știu că aspectul meu este extrem și, pentru că am avut probleme cu slujbele în trecut din cauza asta, acum, când merg la serviciu, arăt masculin, port haine bărbătești și nu mă machiez”, a spus bărbatul.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

În prezent, Honza Simsa este singur, după ce o criză de depresie l-a făcut să-și dea seama că este mai fericit aşa, dar nu a renunțat la speranța de a găsi o femeie cu mintea deschisă. El și-a lansat chiar și propria gamă de gene și îmbrăcăminte în stil Barbie, numită Oye Your Spice.

„Nu am terminat încă. Vreau un nas nou și vreau, de asemenea, un implant de fese, pentru a-mi face corpul să arate mai în formă de S, aproape ca și când ar fi fost făcut în photoshop! Încerc să ignor oamenii care sunt negativi pentru mine. Da, sunt un tip care arată ca Barbie, dar asta nu înseamnă că oamenii ar trebui să se poarte urât cu mine. A fi diferit ar trebui să fie celebrat, nu judecat”, a mai spus Honza Simsa.


loading...