Un bărbat s-a uitat la o emisiune culinară şi a uitat de grătarul lăsat aprins în stradă

Un echipaj de jandarmerie din Alba, care executa luni, 22 septembrie, o misiune de patrulare pe strada Luncii din municipiul Sebeş, a observat la ora 21.30 un foc nesupravegheat. Acesta se afla chiar la capătul străzii, aşadar într-un loc public, care are în imediata apropiere mai multă vegetaţie uscată.

23 sept. 2014, 10:14
Un bărbat s-a uitat la o emisiune culinară şi a uitat de grătarul lăsat aprins în stradă

În urma verificărilor efectuate a rezultat că focul fusese aprins de un bărbat de 28 de ani, cu intenţia, conform propriilor spuse, de “a-şi face un grătar”, iar acesta nu a considerat necesar să rămână în zonă pentru a-l monitoriza deoarece urmărea o emisiune culinară la televizor„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, Cosmin Jurcoveț, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Jandarmii i-au explicat că, potrivit prevederilor legale, persoanele fizice care desfăşoară activitatea de picnic au obligaţia să aprindă focul doar în locurile special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă. Totodată, i-au atras atenţia asupra pericolului pe care l-ar fi reprezentat extinderea flăcărilor la vegetaţia din jur şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Grătar de mici, curăţat cu o mătură spălată într-o baltă VIDEO