Explozie puternică în Gura Humorului. Un bărbat SE ZBATE între viaţă şi moarte

Un bărbat a fost grav rănit, iar o casă a fost distrusă în urma unei explozii ce a avut loc, vineri dimineaţă, în urma unei acumulări de gaze, în Gura Humorului. Din primele informaţii se pare că acumularea de gaze a avut loc din cauza unei conducte de gaz spartă de muncitori.

06 sept. 2013, 05:19
Explozie puternică în Gura Humorului. Un bărbat SE ZBATE între viaţă şi moarte

Un bărbat are arsuri pe 90% din corp după ce casa lui a fost aruncată în aer de o explozie, la Gura Humorului. Explozia s-a produs în momentul în care bărbatul de 44 de ani a mers la baie şi a aprins lumina, informează România TV. În acel moment casa a sărit în aer, bărbatul fiind grav rănit.

Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat în Bucureşti la spitalul de arşi, întrucât prezintă arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului. 

Vecinii bărbatului sunt revoltaţi şi aruncă vina pe muncitorii din zonă care lucrează la sistemul de canalizare şi care ar fi spart conducta de gaze. La faţa locului sunt prezenţi lucrători ai companiei de gaz, care au oprit gazele în zonă pentru a preveni alte posibile accidente.