Un bărbat și-a împușcat mortal logodnica apoi s-a sinucis. Mesaj sfâșietor pentru tânără: „Prietenă si iubit copil”

Un bărbat din Chișinău, în vârstă de 28 de ani, și-a omorât fără milă logodnica, prin împușcare, apoi s-a sinucis. Criminalul deținea ilegal arma.

13 sept. 2021, 20:01
Un bărbat și-a împușcat mortal logodnica apoi s-a sinucis. Mesaj sfâșietor pentru tânără: „Prietenă si iubit copil”

Un bărbat

din Chișinău, în vârstă de 28 de ani, și-a ucis logodnica în vârstă de 24 de ani, prin împușcare, apoi criminalul și-a luat viața. Bărbatul deținea arma ilegal.

Tânăra, pe nume Ana, era studentă în primul an la Universitatea de Medicină și Farmaceutică din Chișinău și lucra ca asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Logodnicul femeii a venit la locuința acesteia și i-a amenințat familia cu moartea, apoi, după ce tatăl tinerei a fugit din casă, în urma lui s-au tras mai multe focuri de armă.

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe. Născută în anul 1997, a urmat studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, se arată în mesajul instituției.

O prietenă de-a tinerei a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor.

„De știai… că cel mai iubit de tine… Te va lua de lânga noi…. de știai draga mea. Scumpa și iubita mea colegă, prietenă si iubit copil al familiei tale. Te rog, Iartă-mă. Dumnezeu să îți așeze sufletul cu cei drepți”, a scris femeia pe Facebook.
Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele tragediei, relatează Gândul.

Un bărbat de 30 de ani s-a sinucis duminică la Ploieşti, aruncându-se de pe bloc cu 8 etaje

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii Secţiei 3 din Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel de 112, despre faptul că un bărbat de 30 de ani s-a urcat pe un bloc situat la intersecţia străzilor Gheorghe Grigore Cantacuzino şi Popa Farcaş şi solicită să îşi vadă copilul.

„Imediat poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au urcat alături de el pe bloc şi au încercat sa îl liniştească, dar din păcate demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol„, precizează sursa citată.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul se pare că era în divorț cu soția, iar copilul a fost încredințat acesteia. Martorii spun că bărbatul s-ar fi aruncat de pe bloc cu un ursuleț în brațe, cel mai probabil al copilului, scrie Observatorul Prahovean.

 

 


loading...