Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în plină stradă, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 39 de ani şi-a înjunghiat soţia pe o stradă din Comarnic, apoi s-a spânzurat.

25 sept. 2019, 07:32
Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în plină stradă, apoi s-a sinucis

Potrivit IPJ Prahova, apelul la 112 a fost dat marţi seara, în jurul orelor de 22:20.

„În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic. În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat”, a transmis IPJ Prahova într-un comunicat citat de ziarulincomod.ro.

Femeie înjunghiată pe stradă, în Brăila. Agresorul este căutat de Poliţie

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din Prahova l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani fără viaţă, într-o grădină din localitatea Secăria. Omul şi-ar fi pus capăt zilelor.

Femeia atacată a ajuns, în noaptea de marți spre miercuri, la spital. Aceasta prezenta plăgi în zona gâtului și a picioarelor și a fost imediat operată.

În cauză, a se efectuează ceretări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.


loading...
Partenerii noștri