Un bărbat şi-a omorât iubita sub ochii fiicei sale. 20 de minute a lovit-o cu picioarele. Se oprea doar să mai fumeze o ţigare

Un barbat de 33 de ani din judetul Bacau a fost arestat preventiv pentru omor, el fiind acuzat ca si-a ucis in bataie iubita, din cauza geloziei. Bacauanul a lovit-o pe femeie cu picioarele timp de 20 de minute, de fata cu fiica acesteia, pe care a amenintat-o ca o va omori daca va striga dupa ajutor.

20 dec. 2016, 12:24
Un bărbat şi-a omorât iubita sub ochii fiicei sale. 20 de minute a lovit-o cu picioarele. Se oprea doar să mai fumeze o ţigare

Potrivit reprezentantilor Parchetului Tribunalului Bacau, agresiunea a avut loc in curtea locuintei femeii, dupa ce barbatul a taiat doi porci pentru Craciun, scrie news.ro. Barbatul si-a lovit iubita cu picioarele, apoi a plecat de acasa.

Citeşte şi O doctoriţă şi două asistente au fost la un pas să fie violate de patru pacienţi

Conflictul a izbucnit din cauza geloziei, in ultima perioada relatia dintre cei doi fiind tensionata.

„In momentul in care femeia a revenit la domiciliu, autorul a inceput sa o bata, acuzând-o ca-l inseala. Victima a cazut la pamânt, fiind lovita timp de 20 de minute, cu mici pauze in care barbatul a mai fumat câte o tigara. in tot acest timp, fiica femeii a strigat la agresor sa-i lase mama in pace, insa fara a reusi sa-l convinga. Dupa consumarea faptei, autorul si-a sunat un frate si apoi a plecat, nu inainte de o ameninta pe minora ca o va omori daca va chema ajutoare”, a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalului Bacau, Cristian Ciocânta.

Fata victimei, in vârsta de 15 ani, a sunat, in cele din urma, la 112, insa echipajul medical ajuns la fata locului nu a putut decât sa constate decesul femeii de 33 de ani.

Citeşte şi Un cadavru, descoperit sub un pod în Braşov. Un bărbat a fost reţinut în acest caz

Gasit de catre politisti, barbatul a fost retinut, initial, pentru 24 de ore, apoi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii Tribunalului Bacau au emis mandat de arestare preventiva pe numele barbatului, pentru 30 de zile, sub acuzatia de omor.