Un bărbat şi-a TATUAT numele pe faţa unei tinere pe care o cunoscuse cu 24 de ore în urmă

Ruslan Toumaniantz, un tatuator din Rusia, şi-a gravat numele pe faţa unei tinere pe care o cunoscuse cu doar o zi în urmă. Cei doi sunt din Moscova şi s-au cunoscut pe internet,  urmând să se căsătorească în viitorul apropiat.

04 feb. 2013, 15:26

Femeia cunoscută drept Lesya, l-a lăsat pe bărbat să scrie pe faţa ei cuvântul „Ruslan”, cu caractere gotice, chiar în ziua în care s-au cunoscut, potrivit Daily Mail. Ei plănuiesc să se căsătorească în curând.

Ruslan Toumaniantz este cunoscut în Rusia, după ce în anul 2009 a fost acuzat că a tatuat 56 de steluţe pe faţa unei tinere de 18 ani, în timp ce aceasta dormea. Ulterior, tânăra a recunoscut faptul că a minţit şi l-a acuzat pe nedrept. Kimberley Vlaeminck le-a declarat jurnaliştilor că ea a cerut cele aproape 60 de steluţe, dar i-a fost frică de reacţia părinţilor la aflarea acestor veşti.

Cu toate că a fost implicat într-un scandal pe nedrept, Ruslan, care are de asemenea mai multe tatuaje pe faţă, s-a oferit să plătească jumătate din costurile unei operaţii de înlăturare a tatuajelor de pe piele, spunând că nu doreşte ca unul dintre clienţii lui să fie nemulţumit. Mai târziu, a renunţat la această ofertă, lăsând-o pe femeie să plătească singură toată intervenţia.

Cu toate că operaţiile laser au cunoscut îmbunătăţiri în ultimii ani, chiar şi cea mai avansată tehnologie va lăsă urme pe faţa tinerei. Din fericire, noua lui prietenă este încântată de rezultat tatuajul facial, spunând că simbolizează devoţiunea ei faţă de el. Lesya speră că tatuatorul îi va picta fiecare centimetru de piele de pe corp.

Anumiţi oameni folosesc tatuajele în moduri ciudate. Un stăpân i-a făcut un tatuaj animalului de companie, în timp ce o bunică şi-a tatuat scalpul, după ce i-a căzut tot părul.

Cu doar câteva zile în urmă, în Venezuela a avut loc Expoziţia Mondială de Tatuaje, unde campionii mondiali ai tatuajelor s-au lăudat cu ultimele tendinţe în materie de artă.