Un bărbat şi-a tatuat peste 80% din suprafaţa corpului, inclusiv un glob ocular

Cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie are 33 de ani şi a cheltuit peste 20.000 de lire acoperind peste 80% din suprafaţa corpului. Cu toate că are un glob ocular tatuat, el se plânge că nu îşi găseşte un loc de muncă.

05 mart. 2013, 14:52

Mathew Whelan, bărbatul de 33 de ani, se luptă să îşi găsească un loc de muncă după ce majoritatea angajatorilor îl refuză din cauza tatuajelor. În prezent, el este voluntar într-un birou al Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie, potrivit Daily News.

Citeşte şi Tatuajele duse la extrem. Vezi cum arată cele mai în vârstă persoane tatuate pe TOT CORPUL – GALERIE

Mai mult, el şi-a schimbat numele din Matthew Whelan în Body Art (Artă a Corpului), după ce a devenit obsedat de această cultură a tatuajelor. Ulterior, şi-a schimbat pentru a doua oară numele, în King Body Art The Extreme Ink-ite, traducerea aproximativă fiind Regele Artei Corporale Extremul Tatuator. El consideră că modificarea corpului prin tatuaje este o cultură, aproape o religie.

Citeşte şi Cum a trecut o bunicuţă peste pierderea părului: Un TATUAJ pe tot capul GALERIE FOTO

„Am foarte mult respect pentru istoria modificărilor corpului. Este o artă şi o cultură, iar atunci când copii se holbează la mine, mă opresc şi le explic istoria lor. Oamenii care se tatuează îşi tratează corpul ca un templu”, a declarat Mathew, cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie.

El povesteşte că a vrut tatuaje de la vârsta de nouă ani, după ce şi-a văzut tatăl şi unchiul, dar nu s-a tatuat până la vârsta de 16 ani, când a ales un cap de câine. Bărbatul are corpul acoperit în peste 80 de procente cu desene, având şi un glob ocular tatuat. Cu toate acestea, el se plânge că nu îşi găseşte un loc de muncă şi se simte discriminat.

Citeşte şi Un bărbat şi-a TATUAT numele pe faţa unei tinere pe care o cunoscuse cu 24 de ore în urmă