Un bărbat şi-a terorizat iubita. După ce a bătută-o, acum o ameninţă că-i infectează copilul cu HIV

De mai bine de doi ani, o tanara din Tulcea este terorizata de fostul iubit, care a calcat-o in picioare ori de cate ori a avut ocazia. Acum, tanara este amenintata de barbat ca ii va infecta copilul, un baietel de patru ani, cu HIV.

23 feb. 2015, 08:03
Un bărbat şi-a terorizat iubita. După ce a bătută-o, acum o ameninţă că-i infectează copilul cu HIV

A trait o poveste de dragoste timp de doi ani, insa, atunci cand iubitul a inceput sa consume alcool si sa devina violent, o tanara din Tulcea si-a facut bagajele, si-a luat copilul de trei ani si a parasit imediat caminul conjugal. De atunci, Alexandra Gavrila, o tanara originara din Tulcea, traieste intr-o teroare continua, fiind snopita in bataie in repetate randuri de fostul iubit, care pur si simplu nu a putut accepta faptul ca fata nu se mai intoarce la el, potrivit cancan.ro.

De-a lungul celor 20 de luni de chin, Alexandra a depus peste 25 de plangeri la politie, chiar si filmulete care arata clar faptul ca este lovita cu salbaticie, injurata si umilita. Politia nu a facut decat sa ii dea cateva amenzi, ridicand nepasatoare din umeri. In prezent, barbatul se afla sub control judiciar si a primit ordin de restrictie.

Ma asteptam sa fie arestat, nu sa primeasca doar control judiciar. Cu ce ma ajuta faptul ca are interdictie sa se apropie de mine? A mai avut ordin si in sase luni m-a rupt cu bataia de opt ori si am ajuns la spital de trei. Ultima data m-a amenintat ca il injecteaza pe copilul meu cu HIV. Fiul meu nu este al lui„, a spus femeia.

Citeşte şi: MĂRTURII ŞOC ale FAMILIEI despre FATA UCISĂ de iubit din gelozie VIDEO