Un bărbat şi-a ucis bebeluşul pentru că mama acestuia i-a refuzat avansurile: "Eu l-am făcut, eu îl omor!"

Publicat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 11:11 // Actualizat: Duminică, 22 Decembrie 2019 10:53 // Sursa: romaniatv.net

Iubita lui i-a refuzat avansurile sexuale pentru că bebelușul lor plângea. Drept răzbunare, a luat un cuțit și s-a dus la patul micuțului. A lovit de patru ori. Apoi și-a vărsat furia pe Andreea. Lovitură, după lovitură. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost îngroziți. Acum, ucigașul și-a primit sentința.

Andreea Ștefan abia devenise mamă. Ea și bebelușul ei, denumai trei săptămâni, au fost atacați cu sălbăticie în casa lor din oraşul Wallsend, North Tyneside, Marea Britanie. Criminalul care le-a sfârtecat trupurile cu lovitură după lovitură de cuțit era chiar iubitul româncei și tatăl celui mic, un bulgar în vârstă de 27 de ani.

Întors acasă la amiază, Denis era furios. A luat cuţitul cu care o ameninţase în seara dinainte pe româncă. I-a spus Andreei că o iubeşte şi că are nevoie doar de zâmbetul ei. Apoi a întors cuţitul asupra lui şi a vrut să i-l dea ei, spunând: ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu!. Şi-a făcut o tăietură superficială pe mână în zona venelor. Sângele a speriat-o pe Andreea care l-a implorat să se oprească şi a încercat să-l convingă: nu poate face asta dacă chiar o iubeşte.

Beytula a plecat cu cuţitul în mână în dormitor unde dormea fiul său şi s-a aşezat pe pat. Andreea a venit după el, moment în care i-a spus să se ducă la baie să-i aducă un pansament pentru rana pe care şi-o provocase. Iniţial a refuzat, dar s-a dus când a ţipat la ea. L-a auzit mişcându-se şi s-a întors în fugă în cameră ca să-l vadă aplecat deasupra coşuleţului bebeluşului înjunghiindu-l, potrivit a1.ro

S-a repezit apoi asupra partenerei căreia i-a aplicat lovitură după lovitură. S-a luptat cu el reuşind să pareze câteva lovituri, dar a înjunghiat-o de mai multe ori”, a declarat procurorul care se ocupă de caz, pentru The Mirror.

„Eu l-am făcut, eu îl omor”

Denis Beytula și-a înjunghiat propriul copil, în pătuțul în care dormea. Apoi și-a vărsat furia pe Andreea, românca în vârstă de doar 21 de ani. Tânăra a reușit să scape din mâinile iubitulu ei și și să sune după ajutor. Același lucru l-a făcut și Denis, câteva munute mai târziu, recunoscând atacul.

Andreea a suferit răni grave, dar a supraviețuit. Bebelușul ei, nu. După patru zile de agonie  în spital, micuțul a murit. Nu avea o lună, potrivit a1.ro

Bulgarul ar fi spus înainte de nașterea copilului, că „Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”.

Detaliile crimei comise în octombrie au ieşit la iveală la proces. Când au ajuns la fața locului, polițiștii care au răspuns apelului la numărul de urgență nu au știut că una dintre victime este un bebeluș. L-au găsit în pătuț, într-o baltă e sânge, plângând. Fusese înjunghiat de patru ori.
„Trebuia să ne iubească și să aibă grijă de noi”

La proces, Denis a pledat vinovat. În fața judecătorului, Andreea a avut ocazia să spună câteva cuvinte.
„Trebuia să ne iubească şi să aibă grijă de noi. Nu ştiu cum poate răbda ce a făcut. Adevărul este că m-am aflat într-o relaţie abuzivă cu Denis şi am fost victima lui. În anumite momente era partenerul perfect. Nu m-a înşelat, nu m-a lovit, nu ieşea cu prietenii şi îmi dau seama acum că e comportamentul standard într-o relaţie abuzivă, potrivit a1.ro

Legătura dintre noi semăna cu iubirea uneori, însă o relaţie ca a noastră nu are cum să fie iubire. Cineva care iubeşte nu încearcă să-şi controleze partenerul. Nu ameninţă cu moartea şi nu omoară bebeluşi.
Vreau ca Denis să reţină un singur lucru din această depoziţie: Nu-l voi ierta niciodată!”

Denis Beytula a fost condamnat la închisoare pe viață.

 loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asasin bebeluş ucis bebeluş ucis de tată bulgar Denis Beytula ucis de tată
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 dec 16:02
Răspunde | Votează email 0 email
chibitz
Cand un cetatean roman, Romulus Mailat, a comis viol si crima in Italia in 2007, noi am tinut sa precizam ca este de etnie roma. Oare ce origini sa aiba cetateanul bulgar Beytula care a comis aceasta crima in Marea Britanie ? O simpla cautare pe Internet indica faptul ca numele Beytula este de origine turca. In Bulgaria sunt mai mult de jumatate de milion de cetateni bulgari de etnie turca. Binenteles, nu incerc sa sugerez o posibila legatura intre aceasta crima si originea etnica a lui Beytula. Dealtfel, dupa cum stim, turcii au realizarile lor. Ei au construit un imperiu in urma cu cateva secole din care faceau parte si popoarele din Balcani !
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H