Un bărbat şi un copil care mergeau pe marginea drumului, loviţi de un şofer beat şi fără permis

Un bărbat și fiul său de 8 ani au fost spulberați în timp ce mergeau pe marginea drumului de un șofer beat și fără permis. S-a întâmplat într-o localitate din județul Galați, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. 

28 nov. 2019, 21:14
Un bărbat şi un copil care mergeau pe marginea drumului, loviţi de un şofer beat şi fără permis

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe şofer la scurt timp după producerea accidentului.  Este vorba de un bărbat de 49 de ani, din comuna Folteşti, care mai este cercetat într-un alt dosar, tot pentru conducere fără permis.

Oamenii legii au stabilit că, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, acesta ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi lovit cu maşina un bărbat de 39 de ani şi un copil de 8 ani, din aceeaşi localitate, care mergeau pe marginea drumului. Cei doi au fost proiectaţi în şanţ. Deşi bărbatul rănit i-ar fi cerut şoferului să sune la 112, acesta ar fi refuzat şi a fugit de la locul accidentului.

După ce l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere şi nici măcar nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Şoferul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acum, bărbatul este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul şi copilul răniţi în accident au fost transportaţi la spital, unde au rămas internaţi.