El Chapo oferă 100 de milioane de dolari pentru capul lui Donald Trump FOTO

Joaquín Guzmán, mexicanul cunoscut pentru evadările din închisoare (cea mai recentă având loc chiar săptămâna trecută), oferă o recompensă de 100 de milioane de dolari persoanei care i-l va aduce pe Donald Trump viu sau mort.

20 iul. 2015, 11:40

El Chapo (Micuțul), poreclit astfel din cauza staturii sale modeste, a fost încarcerat recent, după ce fusese pe fugă timp de mai bine de zece ani, scrie libertatea.ro. Acesta a evadat iarăși pe 9 iulie. În prezent, există o recompensă stabilită la 60 de milioane de dolari care se oferă celui care îl va prinde pe infractorul mexican.

Citeşte şi Miliardarul Donald Trump îşi anunţă intrarea în competiţia republicană pentru Casa Albă

Până acum, mai mulți paznici ai închisorii au fost arestați pe motiv că au legătură cu evadarea lui Guzmán.

Potrivit unor informatori apropiați lui El Chapo, acesta s-a simțit profund jignit de acuzațiile pline de rasism și de planurile lui Donald Trump de a construi un zid care să separe Statele Unite ale Americii de Mexic. Mai mult decât atât, Joaquín a fost foarte vocal în ceea ce privește disprețul față de miliardarul american, hotărându-se chiar să plănuiască un asasinat.

„E nebun. Îl vrea pe Donald Trump mort și va plăti orice sumă de bani este nevoie dacă asta va însemna să intre în posesia capului lui Donald Trump”, a declarat un deținut anonim.

Citeşte şi Mexicanii oferă 3,8 milioane de dolari pentru prinderea baronului drogurilor, El Chapo

Se pare că Trump a aflat de planurile lui El Chapo și le-a comunicat celor din echipa sa de securitate. De asemenea, el poartă o vestă antiglonț în permanență. Cu toate acestea, în ciuda temerilor legate de siguranța sa, Donald Trump încă intenționează să candideze la președinție în 2016.