Un baschetbalist profesionist a fost ucis la New York. Avea 35 de ani

Fostul baschetbalist profesionist Michael Wright a fost omorât la New Yoek, de persoane necunoscute. El a evoluat în Europa, la grupări precum Alba Berlin, Beşiktaş, Pau Orthez sau Cholet.

12 nov. 2015, 19:45
Un baschetbalist profesionist a fost ucis la New York. Avea 35 de ani

Michael Wright avea 35 de ani, iar cadavrul său a fost găsit în propria maşină, care era parcată pe o stradă din cartierul Midwood, din Brooklyn. Corpul îi era acoperit cu saci de gunoi, iar la cap avea un traumatism vizibil. „Avem de-a face cu o crimă„, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New York (NYPD), care aşteaptă încă raportul final al legiştilor.

Potrivit presei americane, anchetatorii merg pe o pistă care vizează o întâlnire aranjată de Michael Wright prin intermediul Grindr, un site de matriomoniale rezervat persoanelor gay. Se prea poate ca lucrurile să fi mers prost şi să fi luat o turnură nefericită pentru Michael Wright, afirmă surse apropiate anchetei.

Michael Wright şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la echipe din Europa, deşi era născut la Chicago. În 2001, la 21 de ani, Michael Wright a fost selectat în draft-ul NBA, de New York Knicks, dar nu a apucat să debuteze în campionatul profesionist nord-american, mutându-se la campioana Poloniei, Slask Wroclaw. Totuşi, ca junior, Wright a fost un baschetbalist promiţător, el evoluând în 1994-1995 în echipa liceului Farragut, din Chicago, alături de Kevin Garnett, viitorul star al lui Minnesota Timberwolves.