Un bătrân a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia nepotului său de numai trei ani. Bărbatul a fost amendat la scurt timp

Un bătrân din Constanţa a sunat la 112 pentru a anunţa că nepoţelul său de numai trei ani a dispărut de acasă. Ajunşi la locuinţa acestora, poliţiştii au constatat că băiatul dorea sub masă. Bunicul băiatului, care îl supraveghea pe copil, va fi amendat pentru alertarea nejustificată a poliţiştilor.

28 sept. 2019, 06:01
Un bătrân a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia nepotului său de numai trei ani. Bărbatul a fost amendat la scurt timp

Autorităţile au fost anunţate că băiatul de trei ani şi jumătate a dispărut, vineri, în jurul orei 14, de pe strada Liviu Rebreanu din Municipiul Constanţa, după ce a deschis poarta şi a plecat de acasă.

Copilul a fost căutat de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţiei, câinele de urmă al Serviciului Criminalistic, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi de jandarmi.

Copilul a fost găsit de poliţişti în scurt timp, el aflându-se în locuinţă, unde dormea sub masa din living, pe scaune.

Bunicul copilului a fost amendat de poliţişti pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie. Sancţiunea poate ajunge până la 1.000 de lei.

O adolescentă de 14 ani din Iaşi a minţit că a fost răpită pentru a fugi la Bucureşti