Un bătrân de 103 ani s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş

Un bătrân de 103 ani, Emil Petru Ghibu, s-a înscris în PLUS, partidul lui Dacian Cioloş. Este primul partid politic în care se înscrie, potrivit unui comunicat al partidului.

08 aug. 2019, 10:52
Un bătrân de 103 ani s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş

Emil Petru Ghibu doreşte ca tinerii care au plecat din ţară să se întoarcă şi s-a înscris în PLUS ca să fie un exemplu de urmat. El a făcut anunţul într-o scrisoare pe care a postat-o pe pagina lui de Facebook:

„Dragă PLUS,

Am 103 ani și jumătate.

E pentru prima oară când mă înscriu într-un partid politic. Nu am fost nici măcar membru în Partidul Comunist Român. Fac acest gest ca să inspir cât mai mulți să se alăture mișcării noastre politice.

Numai cu politici sănătoase și drepte se poate construi (nu reconstrui că n-a fost niciodată construită ca lumea) România.

Cu nepoata mea vorbesc mult despre cum ar trebui sa funcționeze lucrurile. Aș dori ca cei cu experiență în străinătate să se întoarcă în țară ca să colaboreze cu noi de aici, pentru a găsi soluții de dezvoltare și curățire a țării.

Am încredere în Dacian Cioloș care a venit să mă cunoască. E un om bun. Îi urmăresc cum pot mai bine cariera.

Din păcate m-au cam lăsat ochii și nu mai aud bine, dar creierul încă funcționează. Ma informez despre ce se întâmpla cu noi de la nepoata mea și de la prietenii ei. Mai dau și sfaturi!

Cu stimă,

Emil Petru Ghibu“.