Un bătrân de 80 de ani a pus pe fugă doi hoţi care încercau să-l jefuiască VIDEO

Chuck Lire, un veteran al războiului din Vietnam, a reacţionat imediat când doi tâlhari înarmaţi cu ciocane au spart câteva vitrine în magazinul său cu bijuterii, încercând să îl jefuiască. El s-a luptat cu hoţii şi i-a pus pe aceştia pe fugă, reducând considerabil valoarea pagubelor.

28 feb. 2013, 16:37
Un bătrân de 80 de ani a pus pe fugă doi hoţi care încercau să-l jefuiască VIDEO

Chuck Lire, proprietarul unui magazin de bijuterii din oraşul californian Sherman Oaks, a dat dovadă de mult curaj atunci când doi tâlhari agresivi au încercat să îl jefuiască. În ciuda vârstei sale, de 80 de ani, Lire s-a arătat gata de luptă şi nu s-a lăsat intimidat de ciocanele cu care aceştia au spart câteva vitrine, el sărind imediat în spatele unuia dintre hoţi şi aplicându-i câţiva pumni.

Imaginile surprinse de camerele de supravgere sunt edificatoare, iar proprietarul, care a fost combatant în războiul din Vietnam, a reuşit să reducă considerabil valoarea pagubelor. Totuşi, în ciuda intervenţiei sale, tâlharii tot au reuşit să fugă cu 15-20 de ceasuri, a căror valoare este estimată la 40.000 de dolari.

Potrivit declaraţiilor proprietarului, acesta a fost primul jaf comis în magazinul său de bijuterii, în cei 32 de ani de când deţine afacerea.