Un bătrân de 82 de ani şi-a omorât cu cruzime soţia, după care s-a aruncat în faţa trenului

Ucisă în bătaie după ce a suportat 50 de ani o căsnicie de coşmar. Un bărbat de 82 de ani şi-a omorât cu brutalitate soţia, cu patru ani mai tânără. Cuprins de remuşcări, el s-a dus apoi pe calea ferată şi s-a aruncat în faţa trenului. Fiul a aflat de moartea tatălui şi a mers acasă, să-şi anunţe mama de tragedie. Aici a descoperit grozăvia: femeia fusese bătută şi apoi strangulată.

10 sept. 2014, 06:05
Un bătrân de 82 de ani şi-a omorât cu cruzime soţia, după care s-a aruncat în faţa trenului

Tragedia a avut loc în localitatea Făgăraş, informează România TV. Bătrânul, în vârstă de 82 de ani, a fost găsit mort pe şinele de tren din gară. Anchetatorii au descoperit în buzunarul lui telefonul mobil şi aşa l-au anunţat pe fiu de nefericita întâmplare. Îndurerat, băiatul a plecat spre casă să-şi anunţe mama. Aici a descoperit însă un tablou de groază: femeia fusese bătută cu bestialitate şi apoi strangulată.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE în cazul bărbatului ucis şi ascuns într-o baltă din Teleorman

„Era in pat, in sufragerie. Se mai certau. A şi batut-o, dar de cand i-a murit baiatul cel mare ea de atunci a inceput sa fie mai agresiva”, a spus o vecină.

Apropiaţii spun că în familia celor doi soţi nu a fost niciodată linişte. Cei 50 de ani de căsnicie au fost plini de bătăi crunte şi ameninţări cu moartea.

Vecinii au auzit strigătele disperate ale femeii chiar şi în ziua când a fost omorâtă.

„M-am trezit pe zgomotele lor: ma omoara, ma omoara! Dar ma obisnuisem ca zilnic se auzea asa. Dintr-o data nu s-a mai auzit nimic si zic: s-au potolit”, a spus o altă vecină. În apartament, anchetatorii au descoperit şi un bilet de adio lăsat de bătrân.

Citeşte şi Părinţii minorului acuzat de DUBLU ASASINAT, distruşi de durere. Vezi DECLARAŢIA SFÂŞIETOARE

„Barbatul isi justifica oarecum actele pe care le-a comis in sensul ca era vorba de o lipsa acuta a banilor si de anumite neintelegeri care aparusera in familie”, a spus Claudiu Sandu, procuror.

Modul în care a fost formulat biletul de adio îi face pe criminalişti să creadă că bătrânul şi-a pierdut minţile, deşi nu suferea de vreo boală psihică.

„O batea, o chinuia, i-a rupt coaste, i-a rupt degete, a dat-o cu capul de faianta in bucatarie de ea nu mai era sanatoasa saraca. O dadea afara din casa. Dimineata la 7 o vedeai cu traista in mana, umbla pe aici”, a spus un alt vecin al celor două victime.