Un copil de doi ani a fost salvat de la răpire chiar de către fraţii lui GALERIE FOTO VIDEO

Un bărbat a încercat să răpească un bebeluş. Din fericire, fraţii copilului au avut prezenţă de spirit, au început să ţipe şi l-au urmărit pe răpitor. Astfel, micuţul a fost salvat.

11 mart. 2015, 08:38

Totul s-a petrecut într-un magazin dintr-un orăşel, în statul Washington. În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede un bărbat care aleargă cu copilul răpit în braţe, pe trotuar. La scurt timp după aceea, sora micuţului aleargă după răpitor, iar în spatele său vine fratele copilului, împingând un cărucior gol, potrivit România TV

„Nu pot să exprim în cuvinte sentimentul – anxietatea şi restul – pe care îl ai când afli că lipseşte copilul tău”, a spus mama copilului.

Citeşte şi Cea mai SCUMPĂ BUCĂTĂREASĂ din lume. O fetiţă de un AN îşi ajută cu succes mama în bucătărie VIDEO

Copiii se aflau în parc cu bona, dar au fost lăsaţi nesupravegheaţi. Dintr-o dată, un bărbat necunoscut l-a luat pe Owen, un băieţel de aproape 2 ani, din cărucior şi a fugit cu el.

Fratele şi sora sa au început să alegere după agresor, ţipând. Alţi doi adolescenţi aflaţi în zonă şi-au dat seama de ce se întâmplă şi au început să îl fugărească pe bărbat.

Suspectul a fugit, iar acum este căutat de poliţie.