Un bebeluş a fost VÂNDUT pe Facebook. Ce spun judecătorii este ŞOCANT

O adolescentă din Chile și-a vândut bebelușul pe Facebook, iar în urma tranzacției, tânăra a obținut 113 dolari. Fata ar putea scăpa însă nepedepsită.

22 ian. 2014, 13:00
Un bebeluş a fost VÂNDUT pe Facebook. Ce spun judecătorii este ŞOCANT

Veronica Carrera Chaparro, în vârstă de 18 ani, împreună cu mama şi cu sora să, au fost arestate în legătură cu vânzarea unui bebeluş. Un judecător a declarat că este un caz complex, pentru că vânzarea unui copil, online, nu este ilegală, potrivit nydailynews.com.

Adolescenta nu era căsătorită, iar sarcina nu era una dorită. Pentru că familia sa nu era de acord cu păstrarea copilului, tânăra, ajutată de mama și de sora sa, a vândut copilul nenăscut, pe Facebook, unei familii din Puente Alto pentru 113 dolari. Copilul s-a născut pe 4 noiembrie şi, în ziua următoare, tatăl şi cumpărătorii s-au întâlnit şi au făcut schimbul.

Adolescenta împreună cu mama și cu sora sa au fost arestate şi acuzate în legătură cu tranzacţia. Duminică, ele au apărut în faţă unei Instanţe, în Santiago de Chile. Cumpărătorii au fost de asemenea reţinuţi şi urmează să apară în faţă instanţei. Cazul se poate dovedi foarte complex, pentru că în Codul Penal chilean nu este o infracțiune să vinzi un nou născut pe Internet, nici chiar dacă este oferită o sumă de bani în schimb.

Citeşte şi Caz şocant: Un bebeluş de origine română VÂNDUT de mama lui este căutat de poliţia franceză