Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano. Raphael Nascimbene avea un an şi nouă luni

Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano. Dan, Ştefan, Regina Dorotea, Julien, pe de o parte, Filippo, Raphael, Claire şi Miruna, pe de altă parte: două familii care urmeau să sărbătorească botezul celui mai tânăr membru din aparatul de zbor, Raphael, de un an şi nouă luni, în Sardinia, în casa pilotului, Dan.

04 oct. 2021, 16:42
Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano. Raphael Nascimbene avea un an şi nouă luni
Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano

Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano. Dan Petrescu a pilotat de pe aeroportul Linate la 13.04. A părăsit Bucureştiul joia trecută, la bordul Pilatus PC12, alături de alţi 8 pasageri, aparat de zbor cumpărat în 2015 împreună cu un alt partener al său, Vladimir Cohn, fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Citeşte şi: Ultima discuţie radio a lui Dan Petrescu cu aeroportul: „De ce te-ai abătut din drum?”. Cele 16 secunde înainte de tragedie!

Un bebeluş, cea mai tânără victimă a accidentului aviatic de la Milano

Apoi, a participat la botezul micuţului copil, fiul prietenilor fiului său, Dan Stefan, 30 de ani, cercetător în Canada şi născut la München, unde familia Petrescu s-a refugiat, pentru a scăpa de regimul comunist al lui Nicolae Ceauşescu. Revenit în patria sa după 1989, a început să investească pe piaţa auto şi mai ales pe piaţa imobiliară.

Avea zone vaste şi numeroase clădiri pe care a început să le vândă marilor lanţuri de retail, cum ar fi Metro şi Real, adunând o valoare estimată la 3 miliarde de euro, până la punctul în care prietenul său Ion Ţiriac să se refere deseori la el ca „cel mai bogat om din România”.

Dan Ştefan Petrescu a decis să plece cu ani în urmă în Canada, unde l-a cunoscut pe canadianul Julien Brossard, cu 6 ani mai mare, care şi-ar fi sărbătorit vineri vârsta de 36 ​​de ani.

Împreună cu mama lui Dan Ştefan şi soţia antreprenorului, Dorotea Petrescu, în vârstă de 65 de ani, au decis să se delecteze cu câteva zile de vacanţă în Sardinia împreună cu cuplul de prieteni care şi-au botezat fiul, scrie Mediafax.ro.

Prietenii erau Filippo Nascimbene, născut la Pavia, la câteva zile după ziua sa de naştere – ar fi împlinit 33 de ani pe 13 octombrie – şi soţia sa Claire Alexandrescou, 34 de ani, născută în Franţa, dar de origine română după mamă, Miruna Anca Wanda Lozinschi, 65 de ani, tot cu ei în avion.