Un bebeluş nou născut a fost abandonat chiar în prima zi a anului, într-un tren, la Craiova

Incident şocant: un bebeluş abia născut a fost abandonat într-un tren, la Craiova. Fetiţa a fost găsită în toaleta unui vagon, în gară. Copilul a scăpat ca prin minune cu viaţă iar poliţia o caută acum pe mama sa.

01 ian. 2014, 14:44
Un bebeluş nou născut a fost abandonat chiar în prima zi a anului, într-un tren, la Craiova

Fetiţa a fost abandonată într-o pungă de plastic în trenul R 2082, care a ajuns în Gara din Craiova în jurul orei 12:30, chiar pe 1 ianuarie 2014, potrivit gds.ro.

Comisarul-şef Constantin Budici, şeful Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova, a declarat pentru Agerpres că revizorul a găsit copilul într-o sacoşă în momentul în care efectua verificarea vagoanelor şi a anunţat imediat poliţia.

”Trenul era compus din trei vagoane, iar copilul a fost găsit în toaleta vagonului nr.1. Cei de la revizia tehnică au sesizat imediat poliţia, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei care a preluat copilul la spital. Potrivit medicilor, copilul are 2,260 kg, 46 cm, a fost născută în urmă cu trei-patru zile şi se află în stare bună”, a spus Budici.

Potrivit sursei citate, copilul a fost găsit cu cordonul ombilical înfăşurat în jurul corpului, iar, după modul în care se prezenta, mama nu a fost asistată medical la naştere.

Poliţia a declanşat o anchetă în toate gările de pe această rută pentru găsirea femeii care ar putea fi acuzată de rele tratamente şi abandon.