Un biciclist de 15 ani, în stare critică la spital după ce a fost lovit de o maşină

Un băiat în vârstă de 15 ani a ajuns în stare critică, sâmbătă seara, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman", după ce a fost lovit de un autoturism într-un sens giratoriu din municipiul Bârlad.

05 sept. 2021, 09:13
Un biciclist de 15 ani, în stare critică la spital după ce a fost lovit de o maşină

Un biciclist de 15 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit de o maşină. Echipajul medical care a intervenit la locul accidentului a găsit biciclistul în comă profundă.

„Pacientul prezintă un traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin şi traumatism de umăr drept, fiind în comă profundă. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat în regim de urgenţă la spitalul Bârlad. A fost intubat orotraheal şi ventilat mecanic, fiind investigat de medicii din cadrul CPU Bârlad. Starea victimei este una critică”, a precizat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Potrivit martorilor citaţi de VremeaNoua.ro, minorul venea din sensul opus mașinii și ar fi încercat să se ducă spre trecerea de pietoni, intrând pe contrasens. A fost acroșat de autoturismul care circula regulamentar, în zona trecerii de pietoni zona Confecții spre fostul sediu al Reiser Bârlad. Șoferul mașinii implicate are 20 de ani, este din Bârlad, mașina fiind înmatriculată în județul Galați. Testat pentru alcool, șoferul a avut rezultat negativ.