Un bistriţean s-a ÎMPUŞCAT din greşeală cu o armă de război

Poliţiştii bistriţeni cercetează împrejurările în care un bărbat s-ar fi împuşcat accidental cu o armă de război! Bărbatul a suferit răni grave, iar un elicopter SMURD a fost solicitat pentru transportarea bărbatului la o clinică din județul Mureș pentru îngrijiri medicale de specialitate.

19 ian. 2016, 15:05
Un bistriţean s-a ÎMPUŞCAT din greşeală cu o armă de război

Bărbatul ar fi încercat să manipuleze arma, când, s-ar fi descărcat accidental și l-a rănit pe bărbat în zona pieptului. În momentul în care a fost solicitat elicopterul SMURD, bărbatul era conștient.

La data de 19 ianuarie 2016, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Galaţii Bistriţei, s-ar fi împuşcat accidental, într-o anexă a gospodăriei, cu un dispozitiv format din ţeavă şi mecanism de dare a focului, de producţie industrială, care prezenta urme avansate de ruginire, provenit cu probabilitate din perioada 1939-1945, pe care l-ar fi găsit pe câmpul din spatele locuinţei sale. Bărbatul este deţinător legal de armă letală, cu destinaţia vânătoare, din anul 1991, încălcându-şi astfel obligaţia de a preda de îndată organelor de poliţie dispozitivul de armă letală găsit”, se precizează într-un comunicat al IPJ Bistriţa Năsăud. Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.