Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami. Un băiat a fost scos în viaţă de sub dărâmături. VIDEO

Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami, sudul Floridei. O femeie a murit, cel puțin opt persoane au fost rănite și altele sunt probabil prinse în resturi, relatează BBC. Pompierii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă.

24 iun. 2021, 14:42
Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami. Un băiat a fost scos în viaţă de sub dărâmături. VIDEO
Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami

Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami. O adevărată desfăşurare de forţe are loc în sudul Floridei, pentru a căuta supravieţuitori.

Un martor a povestit că prăbușirea s-a simțit ca un cutremur, relatează Fox News. Peste 80 de echipe de salvare au fost trimise la fața locului pentru a căuta supraviețuitori. Nu se ştie momentan câte persoane se aflau în clădire la momentul prăbuşirii şi nici cauzele. Mai multe imagini au fost  publicate pe social media cu clădirea de 12 etaje avariată.

Citeşte şi: Imagini înduioşătoare din Croaţia, după cutremure. Câinii stau în faţa caselor prăbuşite

Un bloc de 12 etaje s-a prăbuşit în Miami

Potrivit postului NBC 6 South Florida, pompierii au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă. O femeie a murit, cel puțin opt persoane au fost rănite și altele sunt probabil prinse în resturi.

Poliţia din Miami Beach anunţă că agenţi intervin în ajutorul oraşului Surfside în urma ”surpării parţiale a unui imobil”, scrie Observatornews.ro.

O școală în construcție, din Belgia, s-a prăbușit

Un român a murit și alți cinci conaționali au fost grav răniți, după ce o școală aflată în contrucție s-a prăbușit. Victimele erau muncitori pe șantier. Cei răniți au fost duși la un spital din Anvers în stare gravă.

În total, au murit doi oameni, nouă sunt răniți, iar alți trei au fost dați dispăruți.

Salvatorii îi caută şi acum pe muncitorii dispăruţi sub dărâmături, cu ajutorul câinilor polițiști, însă şansele ca ei să fie găsiţi în viaţă sunt slabe, pentru că au trecut mai bine de 20 de ore de la producerea accidentului. Tragedia a avut loc în momentul în care etajul al clădirii a cedat şi s-a prăbuşit, însă nu se ştie deocamdată care a fost cauza.

Dintre cei salvați de sub dărâmături, nouă au fost răniți. Potrivit sudinfo.be, patru dintre ei sunt în stare „foarte gravă”, patru sunt în stare gravă şi unul este uşor rănit. (Citeşte AICI mai multe detalii)