Un bloc de 9 etaje din Rusia s-a prăbuşit. Cel puţin trei persoane au murit VIDEO

Trei persoane şi-au pierdut viaţa deupă ce blocul cu 9 etaje în care se aflau s-a prăbuşit parţial. Tragedia s-a produs în oraşul Izhevsk, din regiunea Urali, din Rusia. Ministerul Sănătăţi a informat că mai multe persoane s-ar află sub dărâmături.  La originea dezastrului s-ar afla o explozie de gaze. 

09 nov. 2017, 16:19
Un bloc de 9 etaje din Rusia s-a prăbuşit. Cel puţin trei persoane au murit VIDEO

Cel puţin trei oameni au murit şi patru au fost răniţi după ce blocul de locuinţe s-a dărâmat parţial din cauza unei explozii de gaz produse într-unul dintre apartamentele blocului. 

Autorităţile ruse au confirmat tragedia şi au mobilizat de urgenţă serviciile de salvare şi de pompieri în vedera operaţiunilor de salvare a victimelor.

Două dintre victime au fost transferate de urgenţă la secţia de neurochirurgie, iar trei oameni se află încă sub dărâmături.

La locul tragediei se vedea un nor de praf şi fum care se ridica în atmosferă. Colţul blocului de locuinţe a fost distrus în întregime şi transformat în ruine, iar magazinele de la primul etaj au fost îngropate în moloz, scrie presa locală.

Peste 30 de apartamente au fost afectate de explozie, iar  aproximativ 130 de rezidenţi, inclusiv 20 de copii au fost evacuaţi.

La eforturile de salvare au participat 400 de persoane şi 111 unităţi de echipamente de salvare.