Un bloc de locuinţe din Scorniceşti, distrus de VIJELIE. Şapte maşini au fost făcute praf VIDEO

Publicat: Duminică, 24 August 2014 13:46 // Actualizat: Duminică, 24 August 2014 13:46 // Sursa: romaniatv.net

Un bloc din Scorniceşti, judeţul Olt, a fost decopertat integral de furtună, iar locuinţele au fost umplute cu apă.

Dezastru în localitatea Scorniceşti, judeţul Olt. Acoperişul unui bloc a fost luat de o furtună extrem de puternică.

"Furtuna a luat acoperişul şi l-a dat pe maşinile din parcare. Eu stau la parterul blocului. Vecinii de la ultimul etaj stau acum cu apartamentele descoperite. Apa a ajuns până la etajul doi", a explicat un locatar, potrivit gds.ro.

Primarul din Scorniceşti, Cătălin Davidescu, a declarat că acoperişul blocului a fost spulberat pur şi simplu. "Locuinţele sunt pline de apă. Trebuie să refacem acoperişul. Aşteptăm să primim ajutorul financiar necesar de la centru pentru a putea repara acoperişul. Momentan nu a cerut nimeni adăpost", a declarat edilul din Scorniceşti.
 
În legătură cu cele şapte maşini afectate, primarul a declarat că nu ştie dacă proprietarii vor fi despăgubiţi. "Nu pot spune dacă şi cine va despăgubi proprietarii. În mod normal, într-o situaţie de urgenţă, nu cred că există posibiltatea de despăgubiri, decât pentru cei care au CASCO", a explicat primarul.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 aug 14:26
...de urgenţă, nu cred că există posibiltatea de despăgubiri, decât pentru cei care au CASCO”, a explicat primarul. Vezi articolul original


...
24 aug 14:02
24 aug 14:00
...Olt, a fost decopertat integral de furtună, iar locuinţele au fost umplute cu apă. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H