Un bolnav internat la SJ Oradea se plimba pe acoperişul unui bloc

Pompierii şi jandarmii au intervenit, vineri, în cazul unui bărbat de aproximativ 50 de ani operat şi internat la Spitalul Judeţean Oradea, care se plimba pe acoperişul unui bloc din apropierea unităţii medicale.

23 aug. 2013, 14:52
Un bolnav internat la SJ Oradea se plimba pe acoperişul unui bloc

Pacientul a fost observat de mai multe persoane în timp ce se plimba pe acoperişul unui bloc cu patru etaje din apropierea Spitalului Judeţean Oradea.

„Am fost anunţaţi prin numărul unic de urgenţă şi am intervenit cu autospeciala de lucru la înălţime, alături de un negociator al Jandarmeriei. Bărbatul a fost cooperant şi a vrut să coboare, aşa că a fost predat în siguranţă echipajului de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Bărbatul, care este internat la Spitalul Judeţean Oradea, era îmbrăcat în pijama şi avea o plagă post-operatorie, relatează Mediafax.

„Se încearcă identificarea lui. Este dificil de discutat cu dumnealui pentru că are halucinaţii. Important este că pacientul este în siguranţă”, a declarat medicul Hadrian Borcea, şeful SMURD şi al Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Deocamdată nu se ştie în ce secţie este internat bărbatul şi nici cum a reuşit să iasă din spital.