Un bolnav psihic şi-a incendiat apartamentul, în Capitală VIDEO

Un bărbat cu tulburări psihice şi-a incendiat locuinţa în care stă împreună cu părinţii. El a fost eliberat în urmă cu două săptămâni din sanatoriu şi nu este prima oară când dă foc blocului în care locuieşte. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

07 iun. 2013, 05:36
Un bolnav psihic şi-a incendiat apartamentul, în Capitală VIDEO

Incendiul s-a produs în Cartierul Militari din Bucureşti, iar în apartament locuiau trei persoane: bărbatul care a dat foc casei şi părinţii acestuia, informează România TV. Se pare că incendiul a pornit de la o ţigare aprinsă de tânărul de 26 de ani.

„Cred că incendiul a pornit de la ţigare, că fumează şi e bolnav psihic. S-a trezit soţia cu focul, cu fumul, am am ieşit si am văzut flacăra mare, am încercat să iau apă de la bucătarie să stingem focul”, a spus tatăl băiatului.

Se pare că nu este prima oară când bărbatul încearcă să incendieze blocul în care locuieşte. El a mai dat foc liftului din bloc.

„Avem aici un băiat care e nebun şi dă foc. A mai dat o data foc. Ar trebui internat”, a spus un vecin.

Un alt vecin îl acuză pe tânăr că ar fi piroman. „Umblă cu bricheta după el şi înfundă diferite găuri pe care le vede. Are nişte halucinaţii”, susţine vecinul.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă de prim ajutor şi o maşină de descarcerări. Din fericire nu au fost victime.