Un BOSCHETAR, cazat într-un HOTEL de LUX, după ce a pretins că este o VEDETĂ TV celebră

Un boschetar din Marea Britanie a petrecut trei zile într-un hotel de lux din Somerset, după ce le-a spus angajaţilor că este un prezentator TV al BBC. Cu toate acestea, el a fost dat de gol din cauza limbajului pe care l-a folosit. Ulterior, el a fost arestat şi acum îşi aşteaptă pedeapsa.

15 iun. 2013, 10:01

Allan Debenham, un bărbat de 39 de ani, alcoolic şi fără adăpost, a stat trei zile într-un hotel de lux, care taxa 70 de lire pe noapte pentru o singură cameră, după ce le-a spus angajaţilor că este Louis Theroux, o cunoscută vedetă de televiziune britanică, potrivit Mirror.

Citeşte şi INEDIT: Hotelul unde poţi să petreci Crăciunul în pielea goală

Folosind date de contact false ale departamentului financiar de la BBC, bărbatul s-a lăfăit în lux pentru mai multe zile. Cu toate acestea, limbajul l-a dat de gol, după ce a comandat prin room service două sticle de vin şi un pachet de ţigări, pentru care a folosit un cuvânt vulgar, ce nu ar fi putut fi folosit de un prezentator de televiziune.

Citeşte şi Închisoarea în care ai vrea să locuieşti GALERIE FOTO

Aceştia au chemat poliţia, care l-a arestat pe impostor. În apărarea sa, bărbatul a declarat că era disperat şi nu a avut unde să se ducă, după ce, din cauza băuturii, şi-a pierdut locul de muncă, iubita şi locuinţa într-un singur an.