Un botoşănean a trăit coşmarul vieţii. A fost atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de soţie

Clipe de groază pentru un bărbat din Botoșani, după ce a fost atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă. Acesta a ajuns cu greu la spital, însă nu a vrut să depună plângere. Incidendul a avut loc sâmbătă seara, la Bosânceni, în Botoşani, când bărbatul de 63 de ani a sunat la 112 după ce a reuşit să scape de furia femeii.

18 mart. 2019, 07:13
Un botoşănean a trăit coşmarul vieţii. A fost atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de soţie

Acesta a cerut ajutorul cadrelor medicale, spunând că a fost atacat de femeie cu o furculiţă, cu care a încercat să îl lovească în ochi, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Bărbat găsit mort în Bucegi. Salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea cadavrului

Pentru că bărbatul a reuşit să îi pareze acesteia loviturile, femeia s-a enervat şi l-a stropit şi cu hipoclorit peste faţă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la domiciliul celor doi, unde bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost preluat şi transportat la Urgenţe.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând arsură chimică corneo conjunctivală la nivelul ambilor ochi. A primit îngriji medicale, însă a refuzat internarea, dorind să se întoarcă la domiciliu”, a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD,potrivit Monitorul de Botoşani. Întrebat de cadrele medicale care a fost motivul conflictului, bărbatul s-a rezumat doar la a o descrie pe consoarta sa ca fiind o „panaramă”. Potrivit poliţiştilor, acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune plângere împotriva soţiei, deşi în primă instanţă nu părea dornic de acest lucru.