Un boxer român A ŞOCAT pe toată LUMEA. A fost făcut KO de 11 ORI CONSECUTIV

Vasile Sandu, un pugilist român în vârstă de 33 de ani, a declanşat o anchetă în Spania după ce s-a descoperit că a urcat în ring, de mai multe ori, foarte repede după ce pierdea meciurile prin KO.

13 iul. 2016, 13:36
Un boxer român A ŞOCAT pe toată LUMEA. A fost făcut KO de 11 ORI CONSECUTIV

Vasile Sandu a incasat ultimulm KO in luna mai, in urma unei lupte ce a avut loc in Valencia. Romanul a urcat in ring impotriva lui Aritz Pardal la numai 27 de zile dupa ce fusese facut KO in Malaga si la 62 de zile dupa ce avusese aceeasi soarta in Madrid. Regulile din boxul spaniol sunt insa foarte clare si impun o pauza de minim 56 de zile pentru un pugilist care pierde o lupta inainte de gongul final.

Spaniolii au demarat o ancheta in acest caz si, pana la solutionarea lui, romanul este suspendat, scrie Marca.

„Vasile Sandu este obosit de toata aceasta polemica, Singurul lzucru pe care si-l doreste este sa revina in ring pentru ca are nevoie de bani. Este suparat ca nu are voie sa boxeze. Credem ca e o nedreptate”, a declarat unul dintre apropiatii romanului.

Vasile Sandu a ajuns in Spania dupa ce a avut o cariera interesanta in boxul amator romanesc, motiv pentru care a si fost solicitat de iberici sa lupte cu aproape toti tinerii aflati in cautarea gloriei.